Persondatapolitik/fortrolighedspolitik for Wietske van der Werf

2. års studerende på
Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapeut Tobias Skolen

Hvem er jeg?

Mit navn er Wietske van der Werf
Jeg er 2. års studerende på Spirituel Integrativ Krops- & Psykoterapuet uddannelsen, Tobias Skolen. https://www.tobias-skolen.dk/

Hvorfor har jeg en persondatapolitik/fortrolighedspolitik?

Det er vigtigt for mig, at du er informeret om, at jeg indsamler, opbevarer og behandler oplysninger om dig i forskellige sammenhænge, da det er lovkrav med den nye persondatalov, der trådte i kraft den 25. maj 2018.. På den måde er jeg sikker på, at du er informeret i henhold til Persondataforordningen/GDPR.

Hvornår og hvordan indsamler jeg oplysninger om dig?

Etablering af klientforhold

Når du ringer eller skriver til mig med henblik på eventuelt at starte et forløb op hos mig, gemmer jeg dit telefonnummer og/eller e-mail samt dit navn. Samtidig opbevarer jeg de oplysninger, du giver mig på mail eller på anden vis. Hvis du vælger, at du ikke vil starte op hos mig, sletter jeg mails fra dig med det samme.

Journaloptegnelser

I løbet af terapiforløbet fører jeg journaloptegnelser over det, der kommer op i forløbet. Det kan være:

  • Oplevelser fra dit liv
  • Drømme
  • Oplevelser af tidligere levede liv
  • Problematikker i relationer/parforhold/forældre m.v.
  • Mine overvejelser om videre forløb og grundproblematikker
  • Mønstre og temaer, der udspiller sig i dit liv og i vores fælles rum
  • Andet relevant, i forbindelse med forløbet.

Abonnement på nyhedsbrev

Når du skriver dig op til mit nyhedsbrev, opbevares din mailadresse og dit navn med henblik på at kunne sende dig nyheder.

Abonnement på min blog

Min blog er frit tilgængelig på min hjemmeside, og det er derfor ikke nødvendigt med mailadresse eller andre personlige oplysninger på dig.

Andre henvendelser

Kontakter du til mig på mail eller sms vedrørende mit virke som psykoterapeut studerende eller eventuelt samarbejde eller andet, gemmer jeg dine mails/sms-beskeder en måned. På den måde kan jeg sikre mig, at jeg har oplysninger, der eventuelt skal bruges i et fremtidigt samarbejde. Ønsker du ikke disse gemt, kan du altid bede mig slette dem igen med det samme.

Hvilken type information indsamles fra dig?

Jeg opbevarer udelukkende de informationer/oplysninger, der er relevante i forhold til dit forløb hos mig – eller i forhold til at kunne sende dig nyhedsbrev/blogindlæg eller eventuelt indgå et senere samarbejde.

For dig, der er klient hos mig, noterer jeg det i journalen, der er nødvendigt i forhold til at kunne støtte dig bedst muligt i din udvikling – i forhold til de problematikker, du kommer med eller som viser sig undervejs. Jeg opbevarer informationer, der er kommet op mellem os i terapisessionerne og derudaf ledes, at oplysningerne jeg modtager er korrekte. Derfor er det derudfra jeg fører journal.

Hvad er formålet med indsamlingen?

Formålet med at indsamle oplysningerne/føre journal er, at jeg gerne vil støtte og hjælpe dig bedst muligt. Dette gøres bedst ved, at jeg kan følge processen og genopfriske det, der har været væsentligt i terapiforløbet. Ligeledes giver det mig mulighed for at holde fokus og retning i forløbet, så du hjælpes bedst muligt til at opnå det, du ønsker dig af forløbet.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

Det er kun mig, der har adgang til dine oplysninger og de videregives ikke uden dit samtykke.

Jeg går i løbende supervision med det formål at sikre, at jeg hele tiden holder mig skarp og modtager sparring i forhold til dit forløb. Det betyder, at supervisor og medsupervisander går aktivt ind og støtter mig i forløbet. Både supervisor og medsupervisander har tavshedspligt og du bliver anonymiseret i forbindelse med supervision.

Hvordan kan du få adgang til og opdatere dine oplysninger?

Du har ret til at få adgang til specifikke personoplysninger i din journal og sikre dig, at de oplysninger, jeg har indhentet omkring forløbet er korrekte. Du kan også sikre dig ved at spørge mig, om jeg har de rette oplysninger.

Du har ret til at få overført dine oplysninger til en anden behandler/psykoterapeut eller andre, som du ønsker, skal have dine oplysninger.

Hvordan kan du sørge for, at jeg sletter dine oplysninger?

Du kan altid kontakte mig på info@wietske.dk og bede mig slette de oplysninger jeg har om dig. Her er det vigtigt, at du specificerer, hvilke oplysninger, du ønsker slettet – om det er mailadresse og navn i forbindelse med nyhedsmails/blogindlæg – eller om det jornaldata, du gerne vil have slette.

Hvordan opbevarer jeg dine oplysninger?

  • Mine jounaler føres på arbejds computeren i dertil bestemte journalark, min computer er låst med adgangskode, som kun jeg kender.
  • Navn og mailadresse i forbindelse med nyhedsmails opbevares i Mailchimp
  • Journaler vil blive slettet 1 år efter afsluttet forløb

Fortrolighed

Dine oplysninger behandles fortroligt. Det er derfor kun mig, der adgang til dem. Alle systemer og computer er låst med adgangskode, som kun jeg kender.

Indsamling af personoplysninger ved brug af cookies

Min hjemmeside anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende ”dig”, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Du vælger selv, når du besøger min side, om du vil acceptere cookies og hvad de må bruges til.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.